Composd

De totaaloplossing voor de Bloemist!

Uw mogelijkheden

Kassasysteem

Voor een goed bedrag per dag/maand heeft uw bedrijf een volledig kassasysteem met up-to-date software, touchscreen, kassalade, bonnenprinter en handscanner.

Dit systeem zorgt voor:

  • Verwerking van de kassaverkopen
  • Overzichten voor uw bedrijfsvoering
  • Verwerking van de webshopbestellingen
  • Verzending van de kassagegevens naar de boekhouding

Klik op de play button in het midden van de video en vervolgens op het vierkant icoontje rechts onderin om de video op volledig scherm af te spelen.

Website en webshop

De website en webshop zijn gekoppeld met de Facebookshop, dit is een koppeling die fungeert als doorgeefluik naar uw website en shop. Er wordt een extra verkooppunt gecreëerd direct in het hart van de doelgroep. In de volledig in Facebook geïntegreerde webshop kan men producten bekijken, 'liken', kopen en met vrienden delen. Zo kan men via het eigen netwerk producten aanbevelen. Klik hier voor een demo van de website/webshop!

Artikel display

De display in de winkel geeft de klant een overzicht via o.a. productfoto's, van de mogelijkheden voor trouwpartijen, feesten, begrafenissen en aanbiedingen.

Narrowcasting

Presenteer uw artikelen en mogelijkheden duidelijk in uw winkel. Of het scherm nou in de etalage hangt of achter de balie, uw klanten zien duidelijk welke mogelijkheden u kunt bieden.

Trainingen

Uw website en webshop interessant maken en houden voor uw klanten is steeds belangrijker.
Met onze trainingen in het gebruik van sociale media bent u op de hoogte van de digitale mogelijkheden voor uw winkel.

Voorraad/inkoop module

De voorraadmodule helpt de winkelier bij het beheren van zijn voorraad en het vereenvoudigen en versnellen van de inkoop.